Miért a pattanás elleni tapasz a pattanások kezelésének új generációja?

Van egy csúnya igazság a pattanásokról: az, hogy a pattanások igazából váladékozó, gyulladt sebek. Hogyan kezeld a pattanásokat gyorsan, hatékonyan, higiénikusan, ráadásul bárhol? Így.

 

Van egy csúnya igazság a pattanásokról:

az, hogy a pattanások igazából váladékozó, gyulladt sebek.

És a sebeket igyekszel bekötözni, ápolni és legfőképp megvédeni a fertőzésektől.

Ehhez képest a pattanásokat korábban nem feltétlenül így próbáltuk meg kezelni. Ráadásul a pattanásos bőr gyakran érzékeny is.

A helyileg ható gyógyulást elősegítő szerek persze továbbra is hasznosak, sőt a hatékony bőrápolás (alapos, de gyengéd tisztítás, hámlasztás, olajmentes kozmetikumok, tiszta összetevők) valóban sokat tehet már megelőzés szinten is,

de mi van akkor, ha mégis megjelennek azok a galád pattanások?

 

Koreában már egy ideje találtak ennél még hatékonyabb, gyorsabb, higiénikusabb megoldást is a gyulladt pattanások kezelésére:

ez pedig a pattanás elleni tapasz.

 

Mitől olyan hatékony a pattanás elleni tapasz?

 

Ahogy azt korábban is mondtuk, a pattanás egy seb. Olyan környezetre van szüksége, ahol optimálisak a gyógyulási feltételek.

A tapaszt a megtisztított pattanásra kell helyezni, hogy befedve azt higiénikus, nedves belső teret kínál a regenerálódáshoz, miközben kívülről nem engedi be a baktériumokat és egyéb szennyeződéseket, amik felülfertőzhetik a pattanást. Így a pattanásoknak van lehetőségük háborítatlanul gyógyulni.

(Ráadásul te sem fogod nyomkodni őket. Még egy érv a tapaszoknak.)

 

Milyen az ideális pattanás elleni tapasz?

 

1. Stabilan a helyén marad, de nem irritál

A jó tapasz nem mászik el onnan, ahová te feltapasztottad. Ha valóban tiszta és száraz bőrre helyezed fel, akkor az a dolga, hogy ott is maradjon.

Ugyanakkor az érzékeny bőrnek is irritációmentes védelmet ad.

A megbízhatóságának abban is meg kell nyilvánulnia, hogy körbeveszi a pattanást, és nem engedi be a kórokozókat és szennyeződést a tapasz belsejébe.

2. Nedves közeget teremt mind a pattanás gyógyulásához, mind a hegesedés elkerülésére.

Az egyik leghatásosabb tapasz alapanyag a hidrokolloid, ami nedvesen tartja a tapasz belsejét, így a pattanás felülete nem szárad ki, és nem lesz heges, ráadásul a tapasz anyaga kiszívja a váladékot a pattanásból, amitől az végre elkezdheti a gyógyulásra fordítani az energiáit.

A COSRX pattanás elleni tapasz hidrokolloidból készül, hogy optimális segítséged lehessen a pattanások kezelésében. Nagyon megbízhatóan a helyén marad, és egyáltalán nem irritálja a bőrödet.

3. Több méret is van belőle.

A pattanásaid sokféle méretűek lehetnek, ezért jó, ha a tapaszból is többféle méretű létezik, hogy mindig azt használhasd, amelyikre szükséged van.

A COSRX pattanás elleni tapaszban három különböző méretben is vannak tapaszok. A lezárható csomagolásnak köszönhetően mindig ott lehet a táskádban, hogy használhasd, amikor csak szükséged van rá.

4. A pattanás kevésbé látszik alatta.

Amikor a pattanást lefeded, és gyógyulhat, az már önmagában jó dolog, de a COSRX pattanás elleni tapasza áttetsző, hogy bármilyen bőrszínhez használhasd, kissé opálos felületű, hogy tompítsa a pattanás színét és megjelenését, és akár még kedvedre sminkelhetsz is rá.

 

Hogyan működik a COSRX pattanás elleni tapasz?

 

Mit érdemes még tudnod a COSRX pattanás elleni tapaszról?

 

  • Koreában nagyon népszerű, ami a kiemelkedő hatékonyságát bizonyítja.
  • Amikor eltávolítod, a tapasz közepén lévő fehéres pukli az a váladék, amit a pattanásodból gyűjtött be, a pórusaid legnagyobb örömére.
  • Akár mitesszerek eltávolítására is használhatod, vagy egyéb bőrhibák lefedésére.Mi az, amit mindenképpen ajánlunk neked mellé, hogy a bőrápolási rutinod is az egészséges bőrödért dolgozzon?

 

Olyan lemosót amivel gyorsan eltávolíthatod a szennyeződéseket a bőrödről, ugyanakkor nem irritálja azt. Mint például a COSRX egylépéses pattanás elleni lapka.

Gyengéd hámlasztót, ami a felesleges faggyút kioldja a pórusaid belsejéből, mielőtt azok még pattanássá válhatnának. Mint például a COSRX BHA power folyékony mitesszer eltávolító.

Olajmentes hidratálót, hogy a bőröd nedvességi szintje magas legyen, anélkül, hogy az arcod zsírosabbá válna. Mint például a COSRX Olajmentes ultrahidratáló lotion és az Ultimate mézes hidratáló maszkunk.

Magas faktorú, mégis szuperkönnyed érzésű napvédőt. A pattanásaid utáni hegekből könnyen lesznek pigmentfoltok, kivéve, ha következetesen minőségi napvédőt használsz. A COSRX Aloés nyugtató napvédő SPF50 meglepően légies érzetű, gyorsan felszívódik az arcodon, anélkül, hogy fehér réteget hagyna rajtad.

 

Az a küldetésünk, hogy szeress a bőrödben lenni. Nézz körül nálunk, hogyan segíthetünk Neked

Cikk megosztása

Hozzászólás (0)

Hozzászólás